Sukuseuran hallituksen päätöksiä 24.11.2013

Nygrénien sukuseuran hallitus on laatinut sukujuhlien alustavan ohjelman. Sukujuhlien ohjelmaan sisältyy lounas, arpajaiset, sukupuujulisteen esittely, musiikkia sekä kuunneltavaksi että porukalla laulettavaksi, suvun historiaa videoin sekä kuvin ja äänin höystettynä, Illallinen klubitilassa, tietokilpailu sekajoukkueissa ja karaoke. Sunnuntaiksi riittää lisää historiaa ja arvoituksia ja vanhankansanviisauksia.

Geenitutkimuksen avulla on selvitetty eri Nygren-sukujen välisiä suhteitä. Tiedossa on ainakin kaksi sukua, joista toinen kuuluu R-ryhmään ja Carl Nygrénin pojanpojan pojanpojan geeniryhmä on harvinaista I-ryhmää. Asiasta on tiedotettu jäsenille jäsenkirjeessä syyskuussa.

Seuran hallitus on päättänyt hyväksyä Pia-Maria Pohdon tarjouksen sukupuujulisteesta ja siitä otetaan 20 kopiota. Sukupuujulisteen kopioita myydään 30 eurolla arvonnan jälkeen suvun jäsenille.

Seuraavat kokoontumiset hallitus pitää Helsingissä 11.2.2014 klo 16, huhtikuun lopussa Tampereella ja Helsingin Vuosaaressa 22.8.2014.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.